ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Οι «Πυραυλικές Πόλεις» του Ιράν: Τα υπόγεια φρούρια όπου κρύβεται το καθεστώς
Ο Νίκος Δένδιας στο Κατάρ συναναντήθηκε με τον Εμίρη, τον Πρωθυπουργό και τον Υπ. Άμυνας που προσκάλεσε στην Ελλάδα
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο που θα επιβλέψει το τέλος του πολέμου
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτά είναι τα 13 στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ στη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζητά άρση ασυλίας 11 βουλευτών - Εμπλοκή και υπουργών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για κατά γράμμα τήρηση των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί έκανε λόγο o Δημοσθένης Σαρηγιάννης, καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής ΑΠΘ, καθώς η πίεση που δέχεται πλέον το σύστημα Υγείας είναι μεγάλη και οι ΜΕΘ που νοσηλεύουν περιστατικά Covid-19 συνεχώς καλύπτονται.
«Αυτήν τη στιγμή είμαστε στο 84% πλήρωσης των κλινών ΜΕΘ. Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό».
Ανησυχητικοί είναι οι αριθμοί που αφορούν τα ενεργά κρούσματα του ιού στην Αττική, με τον κ. Σαρηγιάννη να σημειώνει ότι κινούνται περίπου στα 22.000 – 25.000.
Ωστόσο, αυτός ο αριθμός ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος.
«Δεν έχει ξεφύγει ακόμη η κατάσταση.
»Είναι στα χέρια μας να γυρίσουμε πίσω».
Το σκληρό lockdown που εφαρμόστηκε στην Αττική μπορεί να οδηγήσει σε μείωση κρουσμάτων και νοσηλειών αν τηρείται και ακολουθείται πιστά, κάτι από το οποίο θα εξαρτηθεί και η διάρκειά του.
«Χρειάζεται μεγαλύτερη σύνεση», τόνισε αναφερόμενος στην τήρηση των μέτρων και υπογράμμισε ότι υπάρχει η πιθανότητα ήδη από την επόμενη εβδομάδα να δούμε μείωση στα κρούσματα, εφόσον τηρούμε με ευλάβεια τα περιοριστικά μέτρα.























































