ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Αγιά Σοφιά μετατράπηκε επισήμως σε τζαμί το καλοκαίρι του 2020. Οι εικόνες έκαναν τον γύρο του κόσμου με Μουσουλμάνους να συρρέουν στο σημείο, ενώ σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις παγκοσμίως.
Τώρα, στην Κωνσταντινούπολη, θα βρει κανείς κυκλοφορώντας στους δρόμους της το «τσάι Αγία Σοφία», σύμφωνα τουλάχιστον με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.
Όπως είπε το συγκεκριμένο τσάι το διαθέτει στην αγορά κρατική τουρκική εταιρεία και μπορεί να το αγοράσει κανείς στα καταστήματα στην Κωνσταντινούπολη αν θέλει να αγοράσει κάποιο τοπικό προϊόν.
Υπενθυμίζεται ότι η μετατροπή του μνημείου σε τζαμί είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις από τις ΗΠΑ μέχρι την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Αίγυπτο, που καλούσαν τη γείτονα να μην προχωρήσει στη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.
Επίσης είχε αντιδράσει η UNESCO στην αλλαγή του καθεστώτος του ιστορικού μνημείου.























































