ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα καταγγελία για βιασμό σε βάρος γνωστού ηθοποιού – «Αν μιλήσεις θα σε καταστρέψω»

Νέα καταγγελία για βιασμό σε βάρος γνωστού ηθοποιού – «Αν μιλήσεις θα σε καταστρέψω»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση έρχονται στο φως η μία μετά την άλλη και το ντόμινο εξελίξεων συνεχίζεται.

Μία ακόμα αποκάλυψη είναι ότι γνωστή ηθοποιός, που μεσουρανούσε την δεκαετία του ’90 με συμμετοχή σε γνωστό σίριαλ, καταγγέλλει πασίγνωστο σκηνοθέτη – ηθοποιό.

Μάλιστα ο συνήγορός της Αλέξανδρος Μίντζιας βγήκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, για να μιλήσει σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.

«Αυτός ο άνθρωπος έχει ακουστεί αρκετά αυτήν την περίοδο για παρόμοια αδικήματα σεξουαλικής παρενόχλησης και η καταγγέλλουσα είναι αρκετά γνωστή και μέχρι πριν κάποια χρόνια στην επικαιρότητα.

»Πλέον ζει στο εξωτερικό και μου περιέγραψε την κατάστασή της…

»Τότε ανερχόμενη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον συγκεκριμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη για να της προτείνει συνεργασία για θεατρικό έργο.

»Την κάλεσε στο σπίτι του, αν κι ο ίδιος είναι παντρεμένος, θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό γιατί ήταν μέρα μεσημέρι», σημείωσε ο δικηγόρος και συνέχισε:

«Μόλις εισήλθε στον χώρο του και μετά από 20 λεπτά συζήτησης για την δουλειά, πέρασε την συζήτηση σε πιο προσωπικά ζητήματα με την ηθοποιό να αντιδρά και να θέλει να αποχωρήσει από τον χώρο αλλά της είχε κλειδώσει την πόρτα.

»Δυστυχώς μιλάμε για μια υπόθεση βιασμού, όπου η ίδια αντιδρούσε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είχε την δύναμη να το αποφύγει.

»Αφού ολοκληρώθηκε η πράξη και την έδιωξε, της είπε αν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω…

»Δεν της ήταν εύκολο να το πει σε δικούς της ανθρώπους κι είχε ντροπή κι ενοχή… Έχει γίνει ήδη η καταγγελία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ελεονώρα Μελέτη συνέθλιψε τη λυσσασμένη αιμοσταγή τουρκική βαρβαρότητα με τις ψήφους των ευρωβουλευτών

Ποινές-χάδι και ελεύθεροι με αναστολή οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας

Ένοχοι οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας

Κεφαλονιά: Στη φυλακή προπονητής στίβου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών

Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο – Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr