ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Λευτέρης Αυγενάκης,


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
Η Χαμάς προσπαθεί με τεχνάσματα να μην αφοπλιστεί
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρό 4χρονο παιδί σε πισίνα beach bar
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε τηλεδιάσκεψη με τους λοιμωξιολόγους συμμετείχε το πρωί της Παρασκευής ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς.
Στη διάρκειά της οι δύο άνδρες ζήτησαν να αρθούν τα μέτρα που βάζουν «λουκέτο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αντίθετα να εφαρμοστούν κανονικά όσα προβλέπονταν πριν τις τελευταίες ανακοινώσεις για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.
Με βάση τις προχθεσινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης για 15 ημέρες δεν θα υπάρχει δράση στον αθλητισμό (πλην των επαγγελματικών κατηγοριών σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ) σε περιοχές που είναι στο.. βαθύ κόκκινο.
Ο υφυπουργός αθλητισμού τόνισε μεταξύ άλλων στην επιτροπή ότι από τη στιγμή που γίνονται κανονικά τα τεστ και υπάρχει έλεγχος δεν συντρέχει λόγος να μπει «λουκέτο» στον αθλητισμό και, πλέον, το… μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια των ειδικών που θα κάνουν τις εισηγήσεις τους εντός των προσεχών ωρών.
























































