ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μετά τη γενική κατακραυγή η κυβέρνηση απέσυρε τη διάταξη που «ξεγύμνωνε» τους δανειολήπτες
Euroleague: Ατσάλινος Ολυμπιακός και κορυφή μετά την νίκη 84-78 επί της Αρμάνι Μιλάνο
Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το Πολεμικό Ναυτικό αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής
Ο Νίκος Παντελής νιώθει άβολα στο Allwyn Game Time
Αποκλειστική συνέντευξη του Φώτη Ιωαννίδη στο “Off The Record” του PS Blog: «Όταν νιώθω ο Φώτης που ξέρω, στο μυαλό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός έχει σημάνει στη χώρα μας από την εμφάνιση δύο νέων στελεχών του κορωνοϊού, που είναι επικίνδυνες και ανθεκτικές στα εμβόλια.
Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, τα κρούσματα των δυο νέων μεταλλάξεων εντοπίστηκαν στην Αττική και καταγράφηκαν από το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.
Συγκεκριμένα, τα δύο νέα αυτά στελέχη περιλαμβάνουν μετάλλαξη η οποία εντοπίζεται σε κρούσματα του ιού από τη Νότιο Αφρική και τη Βραζιλία.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η συγκεκριμένη μετάλλαξη είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και καθίσταται πιο ανθεκτική στα εμβόλια που μέχρι τώρα έχουν αναπτυχθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.























































