ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πιθανό να μας χτυπήσει και κυκλώνας λέει η ΕΡΤ

Πιθανό να μας χτυπήσει και κυκλώνας λέει η ΕΡΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Κυκλώνας,

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σενάριο του Αμερικανικού μοντέλου GFS που δίνει τον σχηματισμό πολύ ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού, στο διάστημα 20-22 Μαρτίου, με χαμηλή πίεση τέτοια στο κέντρο του ακόμα και στα 984hPa, η οποία αγγίζει τα όρια του Μεσογειακού Κυκλώνα (Medicane)…, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Αν και τέτοια συστήματα δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένα παρά μόνο στους ωκεανούς, ενώ σε κλειστές θάλασσες όπως η Μεσόγειος συνήθως αποδυναμώνονται σημαντικά και δεν επιβιώνουν, κάνουν τα τελευταία χρόνια ολοένα και πιο συχνές τις εμφανίσεις τους, όπως ο πρόσφατος Μεσογειακός Κυκλώνας «Ιανός», που έπληξε τη χώρα μας στα μέσα του Σεπτεμβρίου 2020, προκαλώντας μάλιστα όπως όλοι θα θυμόμαστε τεράστιες πλημμύρες και καταστροφές.

Παρόλα αυτά, ας μην πανικοβαλλόμαστε, τονίζει η μετεωρολόγος Πάττυ Σπηλιωτοπούλου, καθώς προς το παρόν πρόκειται μόνο για ένα πολύ μακρινό σενάριο, που σίγουρα θα έχει σημαντικότατες αλλαγές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται μπόρες και καταιγίδες – Με τι καιρό θα γίνει η παρέλαση (βίντεο)

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται ομίχλες και μπόρες (βίντεο)

Σάκης Αρναούτογλου: Σε ποιές περιοχές θα βρέξει από Παρασκευή έως ξημερώματα Σαββάτου

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 62χρονος από την κακοκαιρία – Σε εξέλιξη η κακοκαιρία στη χώρα

Καιρός: Διήμερο κύμα κακοκαιρίας – Σφοδρή βροχόπτωση και στην Αττική

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr