ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντονι Μπλίνκεν, Βίντεο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Μιχάλης Ιγνατίου, Τζο Μπάιντεν, Τουρκία,


















































Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
ΒΑ Συρία: Καμία παράδοση, καμία συμφωνία: Πώς ο Οτζαλάν επέβαλε τη συμφωνία για τη Ροζάβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις σημαντικές εξελίξεις που συμβαίνουν στις ΗΠΑ σε σχέση με τη στάση τους στα ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό αναφέρθηκε ο Μιχάλης Ιγνατίου μιλώντας στον τηλεοπτικός σταθμό Omega Tv.
Από την Ουάσιγκτον, αναφέρθηκε στις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, σημείωσε πως αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται μια τεράστια αλλαγή που σαρώνει την αμερικανική πρωτεύουσα σε όλα τα επίπεδα συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων που άπτονται στις σχέσεις με τη Ελλάδα, την Τουρκία και το Κυπριακό.
Ο Μιχάλης Ιγνατίου επισήμανε με έμφαση ότι υπάρχει πλέον, σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν, για ξεκάθαρη σχέση και στάθηκε στη δήλωση του κ. Μπλίνκεν ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει ασχοληθεί με το θέμα τόσο ως γερουσιαστής όσο και ως αντιπρόεδρος.
«Είπε μία κουβέντα που την κρατώ. Μίλησε για την μεγάλη εμπλοκή του Πρόεδρου Μπάιντεν στο κυπριακό και ως μέλος της Γερουσίας, αλλά και ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.
»Σημείωσε ότι αποτελεί θέμα το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά».
























































