ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Δεν παραιτούμαι» δηλώνει ο Κουόμο παρά τις πολλές καταγγελίες για παρενόχληση

«Δεν παραιτούμαι» δηλώνει ο Κουόμο παρά τις πολλές καταγγελίες για παρενόχληση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης αρνήθηκε και πάλι να παραιτηθεί, μολονότι πληθαίνουν οι φωνές που τον καλούν να εγκαταλείψει τη θέση του, μετά τις κατηγορίες έξι γυναικών ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά.

«Δεν θα παραιτηθώ», είπε ο Άντριου Κουόμο σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε, διαβεβαιώνοντας ότι «δεν έχει κάνει» τις πράξεις για τις οποίες τον κατηγορούν.

Ο 63χρονος Δημοκρατικός κυβερνήτης, που διατηρεί αυτό το αξίωμα εδώ και 10 χρόνια και μέχρι σήμερα θεωρείτο ο «ήρωας» στον αγώνα κατά της πανδημίας, ζήτησε και πάλι από όλους να περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών που είναι σε εξέλιξη.

«Συχνά υπάρχουν κίνητρα» για τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται και «πρέπει να γνωρίζουμε τα γεγονότα», είπε.

Επιμένοντας ότι «ποτέ δεν παρενόχλησε» κανέναν, πρόσθεσε ότι «θα επικεντρωθεί στη δουλειά του» αλλά και ότι θα συνεργαστεί με τις έρευνες ώστε «να έχουμε τα γεγονότα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα – Στα 400 εκατ. δολάρια

Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ

Επιστολή Φαραντούρη στο Κογκρέσο για τον τουρκικό επανεξοπλισμό: «Μην ανατρέψετε την ισορροπία στην Αν. Μεσόγειο»

Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ

Τραμπ: Το Ιράν παραβίασε την εκεχειρία στα Στενά του Ορμούζ – Επίθεση με drones

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr