ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ομίχλη στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία

Ομίχλη στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Ομίχλη,

Συνίσταται προσοχή καθώς σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας επικρατούν συνθήκες ομίχλης, εξαιτίας των μετεωρολογικών συνθηκών και του αυξημένου ποσοστού υγρασίας.

Στους 11 βαθμούς Κελσίου, με συννεφιά και υγρασία στο 77%, είναι η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στην Κατερίνη, στη Βέροια, αλλά και στις Σέρρες. Ανοιχτά είναι τα χιονοδρομικά κέντρα στα 3-5 Πηγάδια, αλλά και στο Σέλι, η πρόσβαση των οχημάτων γίνεται χωρίς αλυσίδες. Κλειστό είναι το χιονοδρομικό κέντρο στο Λαϊλιά των Σερρών.

Στους 4 βαθμούς Κελσίου, με αίθριο καιρό και υγρασία μεταξύ 70%-96% είναι η θερμοκρασία στην Έδεσσα, στον Πολύγυρο, στη Φλώρινα, αλλά και στα Γρεβενά. Ανοιχτό είναι το χιονοδρομικό κέντρο στο Καϊμακτσαλάν, ενώ η πρόσβαση από τον Άγιο Αθανάσιο και την Κερασιά, γίνεται χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό είναι και το χιονοδρομικό κέντρο στη Βασιλίτσα. Η πρόσβαση των οχημάτων γίνεται χωρίς αλυσίδες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η πιο κρύα Πρωτομαγιά των τελευταίων 40 ετών στην Ελλάδα – Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Θοδωρής Κολυδάς: Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Θοδωρής Κολυδάς: Πιθανή «ψυχρή εισβολή» μετά την Πρωτομαγιά – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Γιάννης Καλλιάνος: Υψηλές θερμοκρασίες και νέο κύμα αφρικανικής σκόνης με λασποβροχές

Ο καιρός το Πάσχα: Ιδανικές συνθήκες την Κυριακή – Πώς θα κάνουμε Ανάσταση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr