ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανοίξει το λιανεμπόριο στις 29 Μαρτίου με τα δεδομένα που καταγράφονται μέχρι στιγμής στο μέτωπο της πανδημίας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας ότι πρωτεύοντα ρόλο διαδραματίζει η δημόσια Υγεία.
Ο κ. Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επεσήμανε ακόμη πως εφόσον καταστεί αναγκαίο, η κυβέρνηση θα προχωρήσει και με επιπλέον επιτάξεις κλινικών, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτή είναι μια διαδικασία που έχει κόστος.
Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι υπάρχει ενδεχόμενο το Πάσχα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, ενώ δεν απέκλεισε δεν την πιθανότητα να επιταρε4πέι και η μετακίνηση από νομό σε νομό.
Ευχήθηκε τέλος, αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή, να είναι το τελευταίο lockdown.
Υπενθυμίζεται ότι χθές τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν ήταν 1.707, οι νέοι θάνατοι ασθενών ήταν 69, ενώ ο αριθμός των διασωληνωμένων ήταν 681.
























































