ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πυρετός διπλωματικών επαφών από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενόψει της Σύσκεψης Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών στις 25 και 26 Μαρτίου, στην οποία οι σχέσεις με την Τουρκία αποτελούν βασικό θέμα συζήτησης.
Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε μέσω βίντεο με την Άνγκελα Μέρκελ, με την οποία συζητήθηκαν τόσο οι διμερείς σχέσεις Γερμανίας – Τουρκίας, όσο και αυτές της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Ερντογάν τόνισε στη Μέρκελ πως πιστεύει ότι η καλή προσωπική μεταξύ τους σχέση, μπορεί να παίξει κρίσιμο ρόλο στη δημιουργία θετικής ατμόσφαιρας για τη χώρα του, στον διάλογο με την ΕΕ.
Επιπλέον, εξέφρασε την επιθυμία του για μια θετική ατζέντα στη Σύνοδο Κορυφής και ξεκαθάρισε πως η χώρα του δεν θέλει εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, κάτι που δείχνει με αποφασιστικό τρόπο, ενώ επισήμανε πως η Ελλάδα πρέπει να ενθαρρυνθεί περισσότερο, για έναν βιώσιμο διάλογο με την Τουρκία.
























































