ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιορδανία: Ταυτοποιήθηκαν οι μακελάρηδες στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου - Πρώτοι εξάδελφοι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
Άστραψε και βρόντηξε ο Φαραντούρης: Εγκληματικά απούσα η ΕΕ απ' την προστασία των Ελληνορθόδοξων στη Μέση Ανατολή
Συμφώνησαν Αίγυπτος και Μονή Σινά - Ολόκληρη η δήλωση του Αρχιεπισκόπου Συμεών
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά «να δημοσιοποιηθεί η συμφωνία» Αιγύπτου-Μονής Σινά
Ο Νίκος Δένδιας μίλησε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων μετά το μακελειό σε ελληνορθόδοξο ναό στην Ιορδανία: «Στόχος μας η διασφάλιση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον εισαγγελέα με την ιδιότητα του υπόπτου μεταβαίνει ο Πέτρος Φιλιππίδης.
Η κλήση στον γνωστό κωμικό, αφορά στο αδίκημα του βιασμού όπως επίσης και σε αδικήματα για δυο απόπειρες βιασμού, πράξεις που φέρονται να τελέστηκαν τα έτη 2008, 2010 και 2014.
Με την ιδιότητα του υπόπτου οδηγείται στο γραφείο του εισαγγελέα και καλείται να δώσει εξηγήσεις ο Πέτρος Φιλιππίδης, δεύτερος γνωστός ηθοποιός, η αξιόποινη δράση του οποίου βρίσκεται στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης. Η κλήτευσή του ηθοποιού είναι για τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο καταγγελλόμενος βιασμός τελέστηκε μέσα σε θεατρικό χώρο με τον ηθοποιό να προβαίνει σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος της καταγγέλλουσας παρά τη θέλησή της.
Ο ηθοποιός έχει δικαίωμα να μην εμφανιστεί αυτοπροσώπως, αλλά να εκπροσωπηθεί στην προκαταρκτική από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του.
Κατά την ημέρα της κλήτευσης του έχει δικαίωμα να λάβει γνώση των στοιχείων της δικογραφίας και να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του.
Αμέσως μετά ο εισαγγελέας θα αξιολογήσει το σύνολο του υλικού πριν αποφασίσει για την άσκηση ή μη ποινικής δίωξης εναντίον του ηθοποιού, ο οποίος ελέγχεται για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.























































