ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ζητά από την κυβέρνηση να ανοίξει τα καταστήματα στις 5 Απριλίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ζητά από την κυβέρνηση να ανοίξει τα καταστήματα στις 5 Απριλίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Την άμεση ανάκληση τής απόφασης για αναστολή της επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου στην Πάτρα και άνοιγμα των καταστημάτων στις 5 Απριλίου, με αυστηρή τήρηση περιοριστικών μέτρων στη λειτουργία τους», ζητά με ανακοίνωσή του ο εμπορικός σύλλογος της πόλης.

Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην ίδια ανακοίνωση, «είμαστε πάνω από 3 μήνες κλειστοί με κρατική εντολή και χωρίς καμία στήριξη, ενώ βρισκόμαστε σε απόγνωση και χωρίς πλέον άλλες αντοχές».

«Όλο αυτό το διάστημα», συνεχίζεται στην ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου, «έχουμε έξαρση της πανδημίας αποδεικνύοντας το αυταπόδεικτο, ότι το λιανεμπόριο δεν αποτελεί εστία μετάδοσης του ιού».

Παράλληλα με την ίδια ανακοίνωση απευθύνεται κάλεσμα στους εμπόρους της Πάτρας, «να βρισκόμαστε όλοι τη Δευτέρα στις 9.00 το πρωί στα καταστήματά μας χωρίς προσωπικό, με φώτα και την πόρτα μας ανοιχτή, με όλα τα ατομικά μέτρα προστασίας, χωρίς να εξυπηρετούμε καταναλωτές».

Στο μεταξύ, με αφορμή την επίσκεψη στην Πάτρα την Κυριακή του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, ο εμπορικός σύλλογος καλεί «τους συναδέλφους και όλους τους φορείς της πόλης σε κινητοποίηση, τηρουμένων των αποστάσεων και όλων των υγειονομικών μέτρων, στις 9.00 το πρωί έξω από το δημαρχείο και στις 10.00 το πρωί έξω από το Επιμελητήριο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

89χρονος άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο γιατί δεν του έδιναν σύνταξη – Συνελήφθη στην Πάτρα

Μεγάλη Παρασκευή: Τι ώρα θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ

ΣΚΡΑΤΣ: Μεγάλος νικητής σε κατάστημα Allwyn της Πάτρας – Θα λαμβάνει 50.000 ευρώ κάθε μήνα για τους επόμενους 24 μήνες

Εντοπίστηκε η 16χρονη Λόρα από τη γερμανική αστυνομία – Μεταφέρθηκε σε δομή ανηλίκων

Δις ισόβια στον 39χρονο για τη δολοφονία και τον βιασμό της 11χρονης Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr