ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Τραμπ πρειδοποίησε το Ιράν: Στρατιωτική εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις
Αρχεία Επστάιν: Πληροφορία στο FBI κάνει λόγο για «γυναίκα που δάγκωσε τον Τραμπ αφού εξαναγκάστηκε σε στοματικό έρωτα»
Φόβοι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Προειδοποίηση Νετανιάχου για ισχύ «που δεν έχει ξαναδεί το Ιράν»
Βιολάντα: Στο μικροσκόπιο όλες οι άδειες - Η υπογραφή του Δημήτρη Παπαστεργίου
Γ. Τσατραφύλλιας: «Μπαίνουμε σε φάση ισχυρής κακοκαιρίας» - Πότε θα χτυπήσει την Αττική ισχυρή καταιγίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην εκπομπή του ο Μένιος Φουρθιώτης, εξοργισμένος κατά του βουλευτή της ΝΔ κ. Κώστα Καραγκούνη, προέβη σε έναν ισχυρισμό που προκαλεί ερωτηματικά –γράφει το NewsBreak.
Ο παρουσιαστής ισχυρίστηκε πως ο βουλευτής και τέως υφυπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε 3000 € για να εκπροσωπήσει τον ίδιο και δημοσιογράφο του καναλιού του οποίου του έκαψαν το αυτοκίνητο έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό.
Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, ο Κώστας Καραγκούνης ενώ γνώριζε και αμείφθηκε (;) για την συγκεκριμένη υπόθεση, «τώρα παριστάνει πως δεν γνωρίζει»!
Μάλιστα ο δημοσιογράφος του καναλιού, το οποίου το αυτοκίνητο κάηκε, παρενέβη στην εκπομπή και δήλωσε ότι ο Κώστας Καραγκούνης μέσα στο γραφείο του του ζήτησε 3000 € για να αναλάβει την υποθέση. Δεν έγινε πάντως σαφές εάν ο βουλευτής εισέπραξε τα λεφτά από όσα είπε ο δημοσιογράφος.
Ο ισχυρισμός έγινε παρουσία του βουλευτή Αμανατίδη της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος δεν παρενέβη, επισημαίνει η ιστοσελίδα NewsBreak.























































