ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έτοιμο να πιάσει δουλειά στο κοίτασμα “Ονασαγόρας”, στην Κύπρο, είναι το πλοίο – γεωτρύπανο της κοινοπραξίας ENΙ / KOGAS.
Την άφιξη του «Saipem 10.000» στην κυπριακή ΑΟΖ παρακολουθούσε προκλητικά Τουρκική Κορβέτα, που είναι πλήρως εξοπλισμένη με πυραύλους «Exocet».
Ο Υπουργός Άμυνας διαβεβαίωσε ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την απρόσκοπτη υλοποίηση των γεωτρήσεων στην Κυπριακή ΑΟΖ.
Σύμφωνα με το κυπριακό κανάλι Sigma η παρακολούθηση του Saipem από την κορβέτα TCG BAFRA (Βουκωλίδα), σε απόσταση 7- 8 ναυτικών μιλίων χαρακτηρίστηκε από το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο Στρατού ούτε λίγο ούτε πολύ επιβεβλημένη.
Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Sigma:























































