ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Πεζεσκιάν προειδοποίησε τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για «ασφυξία» από τον αμερικανικό ναυτικό αποκλεισμό - Τελείωναν φάρμακα και τρόφιμα στο Ιράν
Η Τουρκία προειδοποιεί για ανανεωμένο περιφερειακό πόλεμο καθοδηγούμενο από το Ισραήλ
Να σταματήσουμε τον ψευδοχαλίφη Ερντογάν ΤΩΡΑ πριν βυθίσει την περιοχή σε νεοοθωμανικό πόλεμο
Ηράκλειο: Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της
Την ανάπτυξη ισραηλινού «Σιδηρού Θόλου» στα Εμιράτα (ΗΑΕ) επιβεβαίωσε Ισραηλινή Υπουργός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεκίνησε λίγο πριν τις 11.00 το πρωί της Κυριακής 18/4, στο υπουργείο Εξωτερικών, στο Κάιρο, η συνάντηση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σάμεχ Σούκρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ατζέντα των συνομιλιών των δύο ΥΠΕΞ είναι διμερή θέματα και η κατάσταση στη ΝΑ Μεσόγειο.
Τον Έλληνα υπουργό συνοδεύουν ο γενικός διευθυντής Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ Κυριάκος Λουκάκης, ο Έλληνας πρέσβης στην Αίγυπτο Νίκος Γαριλίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Σε μήνυμά του στο twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου του αιγυπτιακού υπουργείου Εξωτερικών, Άχμεντ Χάφεζ, αναφέρει ότι η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται για να συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις και ο συντονισμός των δύο πλευρών για διμερή και περιφερειακά θέματα κοινού ενδιαφέροντος, τονίζοντας τις μακροχρόνιες σχέσεις των δύο χωρών.

























































