ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πάτρα, Σεξουαλική Παρενόχληση,


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
«Χρειαζόμαστε κάθε άνδρα και γυναίκα μαχητή» - Εγιάλ Ζαμίρ για τις ελλείψεις στον ισραηλινό στρατό
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
Κι όμως, γίνεται: Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κερνάει ακόμη κι όταν δεν είναι εκεί – Η έκπληξη που
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άγριες σκηνές εκτυλίχθηκαν στα Δεμένικα της Πάτρας με αφορμή περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης παντρεμένης από επιχειρηματία ο οποίος διαθέτει στην περιοχή μονάδα αλουμινοκατασκευών, η οποία διερχόταν με το ανήλικο παιδί της.
Στο σημείο βρισκόταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Δεμενίκων ο οποίος αντελήφθη το περιστατικό με αποτέλεσμα να κινηθεί εναντίον του επιχειρηματία. Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του διαμερίσματος να κτυπήσει με σιδεροσωλήνα τον επιχειρηματία.
Σύμφωνα με το PatrasTimes το θέμα δεν σταμάτησε ωστόσο εκεί καθώς όλο το απόγευμα ο άντρας που παρενόχλησε την γυναίκα αναζητείτο από συγγενικά της πρόσωπο, ενώ το βράδυ εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής με αποτέλεσμα να δεχθεί εκ νέου επίθεση και να ξυλοκοπηθεί.























































