ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδελφοί Μουσουλμάνοι - Μουσουλμανική Αδελφότητα, Ισλαμιστές, Λιβύη, Νάτζλα Μανγκούς, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αποφυλακίζεται ο «εγκέφαλος» της 17 Νοέμβρη
Έρχεται κύμα κακοκαιρίας: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ως ύποπτοι οι 11 βουλευτές της ΝΔ
«ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία», το όνομα του κόμματος που ανακοίνωσε η Μαρία Καρυστιανού
Ο Δημήτρης Καιρίδης προειδοποίησε την Τουρκία με ΠΟΛΕΜΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο επικεφαλής του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων της Λιβύης, Αντέλ Γιασίν, είπε ότι η δήλωση της υπουργού Εξωτερικών της μεταβατικής λιβυκής κυβέρνησης, Νάτζλα Μανγκούς, έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην οργάνωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας εν γένει και στο λιβυκό της παρακλάδι ιδιαιτέρως.
Ο Αντέλ Γιασίν ανέφερε το Σάββατο ότι το αίτημα για απομάκρυνση των τουρκικών δυνάμεων εξοργίζει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, της οποίας τα διαδικτυακά Μέσα εξαπολύουν επιθέσεις στην υπουργό.
Ο Γιασίν εξήγησε ότι κατά τη γνώμη του η στρατιωτική παρουσία των Τούρκων στη Λιβύη είναι η μόνη εγγύηση για την επιβίωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και την επέκτασή της στη βορειοαφρικανική χώρα.
Υποστήριξε ότι η αποχώρηση των τουρκικών δυνάμεων θα σηματοδοτούσε το τέλος της Μουσουλμανική Αδελφότητας στη Λιβύη.























































