ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνος Φλώρος, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»
Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Συρία
Συρία-Δαμασκός: Σύροι τζιχαντιστές φιλότουρκοι στρατιωτικοί ουρλιάζουν «ερχόμαστε για σένα, Εβραίε, έρχόμαστε» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ) στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ) επισκέφθηκε τη Μεγάλη Τρίτη, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος απ’ όπου έδωσε κατευθύνσεις για συνεχή ετοιμότητα και επαγρύπνηση και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό, ενόψει της εορτής του Πάσχα.
Με την ευκαιρία αυτή, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνομίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με τους κυβερνήτες της φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ που εκτελεί φυλακή σκοπούντος στο Αιγαίο, της φρεγάτας ΕΛΛΗ που ναυλοχεί στον Ναύσταθμο Κρήτης ως μέρος της Δύναμης Επιχειρήσεων Ανατολικής Μεσογείου (ΔΕΑΜ), της φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ που συμμετέχει στην επιχείρηση IRINI στη Κεντρική Μεσόγειο, καθώς και της φρεγάτας ΚΑΝΑΡΗΣ που συμμετέχει στην επιχείρηση UNIFIL στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ο κ. Φλώρος ευχαρίστησε τους κυβερνήτες των πλοίων για το έργο το οποίο επιτελούν στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου αναδεικνύοντας το ρόλο της χώρας μας ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας.
Τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ υποδέχθηκαν ο αρχηγός Στόλου, αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης, και ο υπαρχηγός ΓΕΝ, υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης.
























































