Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκία ενέκρινε την χρήση του ρωσικού εμβολίου Sputnik

Η Τουρκία ενέκρινε την χρήση του ρωσικού εμβολίου Sputnik
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η αρμόδια ιατρική υπηρεσία στην Τουρκία ανακοίνωσε ότι έχει εγκρίνει την έκτακτη χρήση για το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V κατά της COVID-19.

O υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά δήλωσε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ότι η Τουρκία έχει υπογράψει μία συμφωνία για την χορήγηση 50 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου Sputnik V.

«Βρισκόμαστε στην τελική φάση για την έγκριση επείγουσας χρήσης του εμβολίου Sputnik V και συνάψαμε μια συμφωνία για την προμήθειά του.

»Η Τουρκία υπέγραψε συμφωνία για την παραλαβή 50 εκατομμυρίων δόσεων εντός έξι μηνών», δήλωσε συγκεκριμένα ο Κότζα.

Η Τουρκία μέχρι σήμερα χρησιμοποιεί το κινεζικό εμβόλιο που ανέπτυξε η κινεζική φαρμακευτική εταιρεία Sinovac Biotech Ltd και το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech.

Έχει πραγματοποιήσει 22 εκατομμύρια εμβολιασμούς, ενώ 13,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει μια πρώτη δόση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρούμπιο και Ευρωπαίοι ηγέτες συμφωνούν σε ένα πράγμα: Η παλιά παγκόσμια τάξη πραγμάτων «δεν υφίσταται πλέον»

Τραμπ σε Ζελένσκι: Βιάσου για συμφωνία με τη Ρωσία, θα χάσεις μεγάλη ευκαιρία

Ιμάμογλου από τη φυλακή: «Εκλογές τώρα – Ο Ερντογάν φοβάται την ήττα»

Το Ιράν ανέπτυξε τα ρωσικά συστήματα παρεμβολών Tirada-2S για τη διακοπή των σημάτων Starlink

Δημοσκόπηση: Οι λαοί της Δύσης βλέπουν τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο να πλησιάζει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr