ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργύρης Ντινόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν είμαι ευχαριστημένος με την ένταση που υπάρχει» τόνισε σήμερα από τον ΑΝΤ1 ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος ωστόσο σημείωσε πως ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί.
“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εφαρμόζει τον νόμο και καλά κάνει» υπογράμμισε ο Αργύρης Ντινόπουλος και συμπλήρωσε “ανάμεσα σε αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης και σε αυτά που είπε η κ. Δούρου τάσσομαι αναφανδόν υπέρ αυτών που είπε η Ρένα Δούρου. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα. Θα εφαρμοστεί η νομιμότητα… Και βεβαίως η κυβέρνηση είναι αυτή που εφαρμόζει τη νομιμότητα”.
Τέλος όπως είπε «στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα γίνουν απολύσεις γιατί δεν προβλέπονται από συμβατικές υποχρεώσεις της χώρας» και πρόσθεσε: «Θέλω μια εργασιακή ειρήνη στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η νομιμότητα πρέπει να τηρηθεί. Πάνω από όλα είναι ο νόμος».
























































