ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φοβόμαστε για εξάπλωση του κορωνοϊού από τα πάρτι δήλωσε μεταξύ άλλων, ο καθηγητής Παθολογίας του πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ».
Όπως ανέφερε χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς είμαστε σε μια φάση που ανοίγουν πολλές δραστηριότητες.
Η ανησυχία έγκειται στο γεγονός ότι εξακολουθούν να υπάρχουν κρούσματα.
Επεσήμανε πως ο δείκτης θετικότητας κυμαίνεται γύρω στο 4 αλλά δεν θέλει πολύ το 4 να γίνει 5 ή 6 και αν γίνονται αυτά τα πάρτι με αυτό τον τρόπο δεν θέλει και πολύ να υπάρχει έξαρση.
Σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων σήμερα σημείωσε ότι ελπίζει να τηρηθεί το μέτρο του self-test.
Παράλληλα, δεν απέκλεισε το γεγονός να δοθεί το πράσινο φως για την επέκταση του ωραρίου της εστίασης ενώ ανέφερε πως την ερχόμενη βδομάδα με το άνοιγμα του τουρισμού εξετάζεται η κατάργηση των SMS.
Επιπροσθέτως υπογράμμισε πως υπάρχει περίπτωση να δούμε τοπικά «λοκντάουν» αν υπάρξουν κρούσματα. «Ελπίζω να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με το εμβόλιο της Astrazeneca τόνισε πως είναι ασφαλές και ότι είναι μηδαμινές οι πιθανότητες να είναι προβληματικό στην εγκυμοσύνη, ωστόσο υπάρχει σύσταση να εμβολιάζονται με τα υπόλοιπα εμβόλια επειδή δεν υπάρχουν σχετικά δεδομένα μέχρι στιγμής.
Για τον εμβολιασμό παιδιών ανέφερε πως τρέχει μελέτη για τα παιδιά 12- 15 ετών με το εμβόλιο της Pfizer.























































