ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εστιατόρια / Εστίαση, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απομακρύνεται τελικά το ενδεχόμενο να επιτραπεί η μουσική στα καταστήματα εστίασης εντός του Μαΐου σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
Όπως ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες, σχετικά με τα γυμναστήρια, η κυβέρνηση θα εισηγηθεί στην επιτροπή των ειδικών την επαναλειτουργία τους για όλους τους πολίτες και όχι μόνο για τους εμβολιασμένους από τις 24 Μαΐου και όχι από τις 17 Μαΐου όπως αναμενόταν.
Όσο για τις μετακινήσεις στα νησιά που ξεκινούν από την Παρασκευή 14 Μαΐου, θα απαιτείται για το ταξίδι είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε αρνητικό τεστ κορωνοϊού (μοριακό, rapid ή self test).
Τέλος, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, κατά τις πρώτες ημέρες τα αρνητικά τεστ θα πιστοποιούνται με έγγραφη δήλωση ενώ στη συνέχεια σε συνεργασία και με το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής θα λειτουργήσει ειδική ψηφιακή πλατφόρμα.
























































