ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισραήλ βομβάρδισε, στην κατεχόμενη από τη τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, Λωρίδα της Γάζας, κτίριο στο οποίο στεγάζονται γραφεία τουρκικής φιλανθρωπικής οργάνωσης, σύμφωνα με το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Κατά το τουρκικό πρακτορείο, πρόκειται κτίριο όπου στεγάζονται γραφεία της τουρκικής οργάνωσης «Yardimeli».
Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η τουρκική φιλανθρωπική οργάνωση, «χάρη σε χιλιάδες συνεισφέροντες και εθελοντές που ήταν πάντα δίπλα μας από την ημέρα της ίδρυσής μας», παρέχουν υποστήριξη σε θέμα εκπαίδευσης, τροφίμων, στέγασης και οικονομική βοήθεια «σε εκατομμύρια ανθρώπους από την Ανατολία στα Βαλκάνια, την Ασία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τον Καύκασο».
Να σημειωθεί ότι η τουρκική ΜΚΟ «Yardimeli», σε παλαιότερες αναρτήσεις της στο Twitter, αναφέρεται στο Ισραήλ ως «σιωνιστικό κατοχικό κράτος».


























































