ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νετανιάχου: Θα πληρώσει το τίμημα η Χαμάς – Θα συνεχίσουμε όσο χρειαστεί

Νετανιάχου: Θα πληρώσει το τίμημα η Χαμάς – Θα συνεχίσουμε όσο χρειαστεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί ο Τζο Μπάιντεν και η Ευρωπαϊκή Ένωση να έχουν ζητήσει άμεση κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, ώστε να σταματήσει η αιματοχυσία που έχει κοστίσει τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους από την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, με νέες του δηλώσεις, αρνήθηκε να προσδιορίσει πότε θα επιστρέψει η ηρεμία στην περιοχή.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός είπε την Τρίτη ότι η επιχείρηση του Ισραήλ στη Γάζα «γύρισε τη Χαμάς πολλά χρόνια πίσω» και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να «χτυπά» τη Γάζα «για όσο διάστημα είναι απαραίτητο, ώστε να αποκαταστήσει την ηρεμία στους πολίτες του Ισραήλ».

Σε επίσκεψή του στη Νότια Διοίκηση των Ισραηλινών Δυνάμεων Άμυνας (IDF) και σε μια τοπική αεροπορική βάση, ο Νετανιάχου είπε ότι «η Χαμάς δέχτηκε πλήγματα που δεν περίμενε».

«Οι εχθροί που βρίσκονται γύρω μας, μπορούν να δουν το τίμημα που θα πληρώσουν, για τις επιθέσεις που εξαπολύουν εναντίον μας», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αποδεσμεύονται 6 δισ. δολάρια του Ιράν με φόντο τη συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ

Βανς εναντίον Ρούμπιο: Μέσα στη μάχη του Λευκού Οίκου για το Ισραήλ, το Ιράν και το 2028

Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων – Φρίκαρε η Τουρκία

Προειδοποιήσεις του ισραηλινού στρατού για ανασύνταξη της Χαμάς – Φρένο από την Ουάσιγκτον σε νέα επιχείρηση

Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν – Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr