ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Ομογένεια, Εύξεινος Πόντος, Νίκος Δένδιας, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
Η Τουρκία «έκοψε» το νερό σε Συρία και Ιράκ και τους εξάγει τα όσπρια που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν λόγω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα μεταβεί το πρωί της Δευτέρας 24 Μαΐου, στο Σότσι της Ρωσικής Ομοσπονδίας, όπου θα έχει συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ.
Οι συνομιλίες αναμένεται να εστιάσουν σε θέματα διμερούς και πολυμερούς συνεργασίας, καθώς και στις περιφερειακές εξελίξεις.
Μετά το τέλος των επαφών θα υπάρξουν κοινές δηλώσεις (γύρω στις 13.20 τοπική ώρα).
Μετά την ολοκλήρωση των διμερών επαφών, ο υπουργός προβλέπεται να ξεναγηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο Sirius στο Σότσι.
Στη συνέχεια, ο υπουργός Εξωτερικών θα αναχωρήσει για το δεύτερο σκέλος της επίσκεψής του, σε Ανάπα και Γκελεντζίκ, πόλεις στα παράλια του βορείου Ευξείνου Πόντου με μακραίωνη ελληνική παρουσία, όπου την ίδια και την επόμενη ημέρα, Τρίτη 25 Μαΐου, προγραμματίζεται να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις και να έχει σειρά συναντήσεων με επιφανείς ομογενείς, εκπροσώπους των ομογενειακών κοινοτήτων, τοπικούς αξιωματούχους και επιχειρηματίες.
























































