ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληροφοριοδότης για τα UFO ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ έχουν υπό κυβερνητική κράτηση σορούς από 4 διαφορετικά είδη εξωγήινων από καταρριφθέντα
Πιθανώς κινεζικής κατασκευής ο φορητός πύραυλος με τον οποίο καταρρίφθηκε το αμερικανικό μαχητικό πάνω από το Ιράν
Η Ελευθερία Ελευθερίου υποδέχεται το καλοκαίρι στη Λευκάδα
Στον ΣΚΑΪ η Λένα Φλυτζάνη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων
Καρπουχτσής (ΕΛ.Α.Σ.): «Ερχόμαστε με μια ολοκληρωμένη κυβερνητική πρόταση για την επόμενη μέρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αναταραχή στην επιστημονική κοινότητα έχουν προκαλέσει τα περιστατικά θρομβώσεων στη χώρα μας που φέρεται να σχετίζονται με το σκεύασμα της AstraZeneca.
Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών πραγματοποιεί έκτακτη συνεδρίαση σήμερα προκειμένου να εξεταστεί αν πρέπει να αλλάξουν τα όρια των ηλικιακών ομάδων στις οποίες θα χορηγείται το συγκεκριμένο εμβόλιο.
Τα περιστατικά που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη σε έναν 35χρονο, μια 44χρονη και μια 47χρονη έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία, ενώ υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος στη χώρα μας που σχετίστηκε επίσημα με το εμβόλιο.
Επιπλέον, μια 36χρονη χρειάστηκε να έρθει εσπευσμένα από τη Μυτιλήνη στην Αθήνα, καθώς παρουσίασε σημάδια θρόμβωσης.























































