ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότεροι βουλευτές θα μπορούν πλέον να παρακολουθούν διά ζώσης τις εργασίες της Βουλής, τόσο στην αίθουσα της Ολομέλειας όσο και στις άλλες αίθουσες όπου συνεδριάζουν οι κοινοβουλευτικές επιτροπές.
Σύμφωνα με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, ο αριθμός των βουλευτών που θα μπορούν να παρευρίσκονται ταυτόχρονα στην αίθουσα της Ολομέλειας αυξάνεται στους 120, ακολουθώντας τη γενική χαλάρωση των υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας.
Όπως εξήγησε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του Σώματος, Κωνσταντίνος Τασούλας, σε αυτήν την απόφαση συνέβαλε η πρόσφατη σχετική ΚΥΑ για τους κλειστούς συνεδριακούς χώρους, το γεγονός ότι η αίθουσα της Ολομέλειας έχει υψηλή οροφή και δέχεται μεγαλύτερες ποσότητες φρέσκου αέρα, καθώς και ότι η πλειοψηφία των βουλευτών έχει ήδη εμβολιαστεί.
Συγκεκριμένα, πάνω από 200 βουλευτές έχουν λάβει την πρώτη δόση, ενώ πάνω από 150 έχουν εμβολιαστεί πλήρως.
Ωστόσο, ο κ. Τασούλας τόνισε ότι «το κρίσιμο είναι να μη γυρίσουμε πίσω» και πρόσθεσε πως διατηρείται η δυνατότητα επιστολικής ψήφου για βουλευτές οι οποίοι π.χ. βρίσκονται σε καραντίνα.
























































