ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μάρκο Ρούμπιο: «Εμείς στην Αμερική δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να είμαστε οι ευγενικοί και εύτακτοι τοποτηρητές της ελεγχόμενης παρακμής της
Ρούμπιο και Ευρωπαίοι ηγέτες συμφωνούν σε ένα πράγμα: Η παλιά παγκόσμια τάξη πραγμάτων «δεν υφίσταται πλέον»
Euroleague: Η Φενέρμπαχτσέ «ξέρανε» σε... νεκρό χρόνο τον Παναθηναϊκο 85-83 μέσα στο ΟΑΚΑ
Μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος αποκαλύπτει την υπέρμετρη επιρροή του Τζάρεντ Κούσνερ στην αμερικανική εξωτερική πολιτική
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Εξαντλήθηκαν σε τρεις ημέρες 10.000 προφυλακτικά από τους αθλητές στην Κορτίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με θρομβοπενία νοσηλεύεται ένας 36χρονος άνδρας από την Κεφαλονιά 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Johnson & Johnson.
Ο νεαρός άνδρας μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μέσα από την Αιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.
Όπως είπε, 10 μέρες μετά τον εμβολιασμό του ένιωσε μουδιάσματα στα άκρα. Θορυβήθηκε και πήγε αμέσως στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς.
Οι γιατροί του έκαναν αιματολογικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα τούς ανάγκασαν να στείλουν επειγόντως τον νεαρό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.
Σήμερα νοσηλεύεται με θρομβοπενία στην Αιματολογική Κλινική και ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπεία.
Ο ίδιος είπε για τα συμπτώματα που παρουσίασε μετά τον εμβολιασμό του:
«Είχα μούδιασμα στα χέρια, από τον αγκώνα και μετά και παρουσίασα κάποιες μελανιές στο δεξί μου χέρι.
»Ξεκίνησε από τα πόδια, στα χέρια, στο στέρνο και κάτω από τη γλώσσα κάτι σημαδάκια κόκκινα.
»Εξωτερική αιμορραγία βασικά, έτσι μου είπανε.
»Τα αιμοπετάλια μου ήταν στον πάτο, δεν είχα αιμοπετάλια, δεν είχα τίποτα. Από σήμερα είμαι καλύτερα».
Πάντως παρά την περιπέτεια της υγείας του ο 36χρονος ανέφερε ότι δεν το μετάνιωσε που έκανε το εμβόλιο αλλά ίσως να επέλεγε κάποιο άλλο.
Οι γιατροί ερευνούν αν αυτή η παρενέργεια σχετίζεται με το εμβόλιο ενώ ο πατέρας του 36χρονου άνδρα τόνισε πως ο γιος του δεν είχε ιστορικό με αλλεργίες και φάρμακα.























































