ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Ναζί, Νάσος Ηλιόπουλος, Νεοναζί, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Παππάς, Χρυσή Αυγή,


















































«Φυλλοροεί» το κόμμα Καρυστιανού - Τρεις αποχωρήσεις σε μια ημέρα
Reuters: Ανησυχία για τα αποθέματα πυραύλων των ΗΠΑ - Τους χρησιμοποίησαν όλους στο Ιράν
Σοκ στον Μυστρά: Έκρυβε τον νεκρό πατέρα του στον καταψύκτη για να παίρνει τη σύνταξη
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η σύλληψη του νεοναζί Χρήστου Παππά αποτελεί μια καλή είδηση για κάθε δημοκρατικό πολίτη», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.
Προσθέτει ωστόσο ότι «θέλει θράσος να πανηγυρίζουν για τη σύλληψη του καταδικασμένου χρυσαυγίτη, αυτοί που τον έχασαν μέσα από τα χέρια τους».
«Θέλει θράσος να χαρακτηρίζεται επιτυχία ότι χρειάστηκε να περάσουν 9 μήνες, για να τον συλλάβουν τελικά πέντε λεπτά από τη ΓΑΔΑ σε σπίτι γνωστού στελέχους της Χρυσής Αυγής», υπογραμμίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος.
«Οι ευθύνες συνεχίζουν να βαραίνουν όσους επέτρεψαν το φιάσκο της διαφυγής του», καταλήγει.
























































