Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Από Δευτέρα 5 Ιουλίου: Πώς θα μετακινούνται οι ανεμβολίαστοι στα νησιά – Τι ισχύει για τα παιδιά

Από Δευτέρα 5 Ιουλίου: Πώς θα μετακινούνται οι ανεμβολίαστοι στα νησιά – Τι ισχύει για τα παιδιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Aυστηροποιούνται τα ταξίδια στη νησιωτική χώρα. Νέο καθεστώς μετακινήσεων με πλοία και αεροπλάνα τίθεται σε ισχύ από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Ιουλίου.

Στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκαν τα νέα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας Υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021 και ώρα 6.00 έως και τη Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 και ώρα 6.00».

Οι ανεμβολίαστοι θα μπορούν να ταξιδέψουν με πλοίο ή αεροπλάνο προς τα ελληνικά νησιά μόνο με αρνητικό μοριακό ή rapid test.

Συγκεκριμένα, απαραίτητο είναι το τεστ για όσους έχουν κάνει μόνο τη μία δόση εμβολίου (εφόσον δεν είναι μονοδοσικό), καθώς και για τους πλήρως εμβολιασμένους εφόσον δεν έχουν παρέλθει 14 ημέρες από τη δεύτερη δόση.

Οι ανήλικοι 12 έως 17 ετών, θα μπορούν να ταξιδέψουν και με self test, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα μετακινούνται ελεύθερα.

Ολόκληρο το ΦΕΚ 2879 τ. Β’ 2001

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας

ΕΟΔΥ: Σημαντική αύξηση της γρίπης – Έξι θάνατοι από κορωνοϊό

Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές

Έρευνα του FDA για πιθανούς θανάτους από εμβόλια κατά της COVID-19 στις ΗΠΑ

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr