ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ
Τραμπ για Ιράν: «Ο νταής της Μέσης Ανατολής είναι νεκρός» - «Τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα»
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρά τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς, κάποιοι καταστηματάρχες συνεχίζουν απτόητοι να διοργανώνουν πάρτι. Το περασμένο Σάββατο 2.000 άτομα παρευρέθηκαν σε κορωνοπάρτι στο Βοτανικό, το οποίο είχε είσοδο 20 ευρώ.
Όπως τόνισε στο Mega ο Νίκος Ρήγας, αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, είναι αρκετά δύσκολο να βρίσκεται ένας αστυνομικός έξω από κάθε κατάστημα, καθώς η Αστυνομία έχει να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα καθημερινά και είναι περίοδος αδειών.
Το βάρος όμως πέφτει κυρίως στους επιχειρηματίες της εστίασης, οι οποίοι πλέον καλούνται να παίξουν το ρόλο του αστυνομικού στους ανεμβολίαστους πελάτες.
«Θα ακολουθήσουμε ότι μας πει η κυβέρνηση και οι άνθρωποι που είναι ειδικοί.
»Αν αποφασίσουν ότι στους χώρους θα μπαίνουν εμβολιασμένοι, θα τους ακολουθήσουμε.
»Βέβαια είναι πολύ δύσκολο, στο πως θα κάνουμε τον αστυνομικό στους πελάτες.
»Εμείς αυτό που περιμένουμε είναι να παρθούν αυτά τα μέτρα και αυτοί που θα μπουν μέσα να ευχαριστηθούν τη ζωή τους», δήλωσε ο σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης.
«Ο τομέας της εστίασης είναι σκληρά δοκιμασμένος τον τελευταίο χρόνο.
»Οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες προσπαθούν να βρουν τον δυναμισμό τους και τώρα ήρθαν τα νέα μέτρα, τα οποία καλούνται και οι ίδιοι αφενός να κάνουν τους ελέγχους στην είσοδο των καταστημάτων τους, αλλά και εμείς που όταν θα μας καλούν, θα πρέπει να είμαστε εκεί», συμπλήρωσε ο κ. Ρήγας.























































