ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μαζλούμ Άμπντι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Χασάκα,


















































Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς
Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ - Ο Τραμπ πανηγυρίζει
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης $3 δισ. στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 9 Ισραηλινοί πολίτες
Σαουδική Αραβία: Καπνός στο αεροδρόμιο του Ριάντ - Στις φλόγες δεξαμενή της «Αράμκο»
Η Ρόζα Βρεττού στην ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα: «O καθαρότερος λόγος και απευθείας σύγκρουση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε υστερία τουρκικά ΜΜΕ εξαιτίας της είδησης ότι ο Διεθνής Συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ εκπαίδευσε ακόμα 400 στρατιώτες των υπό κουρδική διοίκηση Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) στην επαρχία Χασάκα της βορειοανατολικής Συρίας.
Η τρίμηνη στρατιωτική εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο όρος Αμπντουλαζίζ, ανέφεραν πηγές.
Οι στρατιώτες των SDF έμαθαν πώς να χρησιμοποιούν ελαφριά, μεσαία και βαριά όπλα και διδάχτηκαν τακτικές επιδρομών και διείσδυσης σε χωριά.
Τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε μετά την εκπαίδευση και παρακολούθησαν οι Αμερικανοί διοικητές και ο στρατηγός των Κούρδων, Μαζλούμ Άμπντι, ανώτατος διοικητής των των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF).
Τουρκικά δημοσιεύματα κατηγορούν «ΗΠΑ και η Γαλλία, που μετέχουν στον Διεθνή Συνασπισμό ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, ότι στο παρελθόν υποστήριξαν “τρομοκράτες” των YPG», της κουρδικής κυρίως συνιστώσας των SDF, «με στρατιωτική εκπαίδευση στις περιοχές Χασάκα και Ντέιρ αλ Ζουρ της Συρίας στα ανατολικά του ποταμού Ευφράτη».
«Γάλλοι στρατιώτες, οι οποίοι ενεργούν επί του παρόντος υπό την αιγίδα των ΗΠΑ στη Συρία, συχνά παρέχουν εκπαίδευση πυροβολικού σε τρομοκράτες YPG/PKK», προσθέτουν τα τουρκικά δημοσιεύματα.























































