ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Γιάννη Στουρνάρα! Τρομερές αποκαλύψεις για το μνημονιακό μαύρο θέατρο της προπαγάνδας
Δεύτερη «πολιτική φάπα» Τσίπρα στα νέα φληναφήματα Στουρνάρα - Δήλωσε πως δεν επιθυμεί τρίτη θητεία στην ΤτΕ
Ο Πολάκης συμφώνησε με Τσίπρα για Στουρνάρα - Οργή για Τσακαλώτο, Χουλιαράκη, Δραγασάκη
Τραγικό τροχαίο στη Λούτσα: Ένας 15χρονος νεκρός και δυο συνομήλικοι του τραυματίες
Ρούμπιο και Ευρωπαίοι ηγέτες συμφωνούν σε ένα πράγμα: Η παλιά παγκόσμια τάξη πραγμάτων «δεν υφίσταται πλέον»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Kαθυστερήσεις στις παραδόσεις του εμβολίου της σε ορισμένες αγορές ανακοίνωσε η φαρμακοβιομηχανία Moderna.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της φαρμακοβιομηχανίας, συνεργαζόμενες εταιρείες στην παρασκευή του εμβολίου εκτός ΗΠΑ αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις λόγω διαδικασιών εργαστηριακών δοκιμών τα τελευταία 24ωρα με αποτέλεσμα την καθυστέρηση των παραδόσεων σε ορισμένες αγορές.
Η εν λόγω ανακοίνωση της αμερικάνικης εταιρείας ήρθε σαν επακόλουθο των δηλώσεων αξιωματούχων της Νότιας Κορέας που ανέφεραν ότι η Moderna ανέβαλε για τον Αύγουστο, την προγραμματισμένη για τα τέλη Ιουλίου αποστολή δόσεων του εμβολίου τους λόγω προβλημάτων εφοδιασμού.
«Αυτή τη στιγμή δεν διατηρούμε απόθεμα ασφαλείας για να επιτρέψουμε την ταχύτερη διανομή εμβολίων, γεγονός που σημαίνει ότι δεν έχουμε αποθέματα για να μετριάσουμε αυτούς τους τύπους ελλείψεων ή καθυστερήσεων», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Moderna.
Το ζήτημα φαίνεται να έχει πλέον επιλυθεί, αλλά η καθυστέρηση θα οδηγήσει σε βραχυπρόθεσμες προσαρμογές μέσα στις προσεχείς 2-4 εβδομάδες, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.























































