ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Aπαλλάσσουν εφοπλιστές από τη φορολόγηση των πλοίων

ΣΥΡΙΖΑ: Aπαλλάσσουν εφοπλιστές από τη φορολόγηση των πλοίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΝΦΙΑ, Εφοπλιστές, ΣΥΡΙΖΑ,

Τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή για τη μη φορολόγηση των εφοπλιστών καταγγέλλει η αξιωματική αντιπολίτευση.

H συγκυβέρνηση, με νυκτερινή αιφνίδια τροπολογία, απαλλάσσει τους πλοιοκτήτες-εφοπλιστές από την φορολόγηση των πλοίων τους, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του και ξεκαθαρίζει ότι θα επανεξετάσει από μηδενική βάση τη σχέση ανάμεσα στο ελληνικό κράτος, τη ναυτιλία και τον εφοπλιστικό κόσμο, με στόχο τη δημιουργία ενός δίκαιου φορολογικού καθεστώτος.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Την ώρα που η κοινωνία αναστενάζει από τους φόρους και τα χαράτσια στα ακίνητα (ΕΝΦΙΑ) που την οδηγούν σε απόγνωση μέχρι θανάτου, η συγκυβέρνηση, με νυκτερινή αιφνίδια τροπολογία, απαλλάσσει τους πλοιοκτήτες-εφοπλιστές από την φορολόγηση των πλοίων τους. Είναι η ίδια κυβέρνηση, η οποία πριν μερικούς μήνες, εσκεμμένα, υπό την επίκληση «τεχνικών δυσκολιών», δεν προχώρησε στις απαραίτητες διοικητικές ενέργειες προκειμένου να εισπράξει τους οφειλόμενους φόρους. Φαίνεται ότι οι «τεχνικές δυσκολίες» ήταν τελικά… ανυπέρβλητες και ξεπεράστηκαν με την αλλαγή του περιεχομένου των διατάξεων του Νόμου και τη μετατροπή της υποχρεωτικής έκτακτης φορολόγησης των εφοπλιστών σε εθελοντική συνεισφορά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να επανεξετάσει από μηδενική βάση τη σχέση ανάμεσα στο ελληνικό κράτος, τη ναυτιλία και τον εφοπλιστικό κόσμο, με στόχο τη δημιουργία ενός δίκαιου φορολογικού καθεστώτος, που θα ανταποκρίνεται στη συνταγματική επιταγή για τη συμβολή όλων, ανάλογα με την φοροδοτική τους ικανότητα, στα δημόσια βάρη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. – «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 – Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ

Tην εφαρμογή για όλους τους δανειολήπτες της ρύθμισης του νόμου Κατσέλη ζητά η αντιπολίτευση

Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ – Τι γίνεται με Σαμαρά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...