ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και ανέφερε ότι κάποια στιγμή όλοι θα συναντηθούμε με τον κορωνοϊό, κυρίως λόγω της επικράτησης της μετάλλαξης Δέλτα, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία.
Ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι το εμβόλιο είναι αυτό που προσφέρει προστασία και κάλεσε ειδικά τους άνω των 50 να εμβολιαστούν καθώς ορισμένοι από αυτούς κινδυνεύουν να νοσήσουν βαρύτερα και να δώσουν μάχη για τη ζωή τους.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΙΣΑ οι ανεμβολίαστοι πολίτες άνω των 50 ετών ανέρχονται σε 400.000.
Για το ενδεχόμενο να χρειαστεί η χορήγηση τρίτης δόσης του εμβολίου, ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε ότι πολύ σύντομα θα εκδοθούν οι σχετικές οδηγίες και εκτίμησε ότι είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή θα χρειαστεί αναμνηστική δόση.
Ειδικά για τη μετάλλαξη Δέλτα εξήγησε ότι είναι ίσης επικινδυνότητας με τις υπόλοιπες, αλλά μολύνει πολύ πιο γρήγορα.
Ο ιός, πρόσθεσε θα μεταλλάσσεται διαρκώς «μέχρι να εμβολιαστούμε σε μεγάλους αριθμούς παγκοσμίως».
Ο κ. Εξαδάκτυλος είπε επίσης ότι χώρες όπως η Ελλάδα που έχουν το προνόμιο να διαθέτουν επάρκεια εμβολίων, πρέπει να το εκμεταλλευτούν.























































