ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tον περασμένο Μάρτιο, μόλις «έσκασε» σαν βόμβα η είδηση πως ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης επί χρόνια παρενοχλούσε σεξουαλικά υπαλλήλους ο Άντριου Κουόμο είχε δημόσια δηλώσει «να περιμένετε τα αποτελέσματα των ερευνών».
Την Τρίτη επίσημα η εισαγγελέας της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε πως οι έρευνες τεσσάρων μηνών αποδεικνύουν πως ο Άντριου Κουόμο έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά τουλάχιστον έξι γυναίκες, πρώην και νυν ομοσπονδιακές υπαλλήλους.
Ενάντια στον Δημοκρατικό Κυβερνήτη της Πολιτείας της Νέας Υόρκης δεν είχαν διστάσει να εκφραστούν και δεκάδες πολιτικά στελέχη του κόμματος που από τον Μάρτιο ζητούσαν άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.























































