ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ΜέΡΑ 25 υποστηρίζει ότι «οι καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν όλη τη χώρα καταδεικνύουν τις διαχρονικές εγκληματικές ευθύνες των κυβερνήσεων στη χώρα μας και ιδιαίτερα των μνημονιακών κυβερνήσεων, όσον αφορά στην πυροπροστασία».
Το κόμμα ανακοινώνει επίσης ότι θα καταθέσει και πάλι την τροπολογία για απαγόρευση αλλαγής χρήσης γης για 30 χρόνια που είχε απορρίψει πριν από δύο μήνες η κυβέρνηση.
Παράλληλα, προτείνει την άμεση επανασύσταση της υπηρεσίας δασοπυρόσβεσης και την αναβάθμισή της, ώστε μαζί με την απαραίτητη κάλυψη των κενών στο Πυροσβεστικό Σώμα και τη δημιουργία ενός σώματος εφέδρων -όχι εποχικών- πυροσβεστών, να ανασυσταθεί και να ενισχυθεί η διαλυμένη, όπως δυστυχώς αποδεικνύεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι, πυροπροστασία της χώρας.
Το ΜέΡΑ25 τονίζει οι πολιτικές των τελευταίων ετών «κατήργησαν τη δασοπυρόσβεση και αποψίλωσαν το Πυροσβεστικό Σώμα από μέσα, υποδομές και προσωπικό, τη στιγμή που συνεχίζει η αθρόα πρόσληψη ειδικών φρουρών και η αγορά ακόμα και πολυτελών αστυνομικών οχημάτων -ακόμα και χθες ο κ. Χρυσοχοΐδης μιλούσε για την αποστολή διμοιριών των ΜΑΤ στις πληγείσες περιοχές!».
Σύμφωνα με το ΜέΡΑ25 «η διαχρονική αυτή απαξίωση της δημόσιας πυροπροστασίας συνδυάστηκε με τη διαχρονική αδιαφορία για την αναδάσωση και την πραγματική προστασία των δασών και του φυσικού περιβάλλοντος.
»Είναι χαρακτηριστικός άλλωστε ο τρόπος με τον οποίο πριν 2 μήνες περίπου η κυβέρνηση απέρριψε την τροπολογία του ΜέΡΑ25 να μην υπάρξει καμία αλλαγή χρήσης γης για 30 χρόνια στις καμένες αυτές εκτάσεις».
























































