ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Τατοΐου, Αθήνα, Αττική, Βαρυμπόμπη, Κρυονέρι, Πάρνηθα, Πυρκαγιά, Φωτιά,


















































Ιορδανία: Ταυτοποιήθηκαν οι μακελάρηδες στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου - Πρώτοι εξάδελφοι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
Άστραψε και βρόντηξε ο Φαραντούρης: Εγκληματικά απούσα η ΕΕ απ' την προστασία των Ελληνορθόδοξων στη Μέση Ανατολή
Συμφώνησαν Αίγυπτος και Μονή Σινά - Ολόκληρη η δήλωση του Αρχιεπισκόπου Συμεών
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά «να δημοσιοποιηθεί η συμφωνία» Αιγύπτου-Μονής Σινά
Ο Νίκος Δένδιας μίλησε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων μετά το μακελειό σε ελληνορθόδοξο ναό στην Ιορδανία: «Στόχος μας η διασφάλιση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μάχη με δύο νέα μέτωπα πυρκαγιάς, το ένα σε ρέμα ανάμεσα σε Αδάμες και αεροδρόμιο Τατοΐου, και το άλλο στις παρυφές του Κρυονερίου, δίνουν αυτή την ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις.
Στις Αδάμες επιχειρούν έως στιγμής επίγειες δυνάμεις, πέντε ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος, ενώ στο Κρυονέρι δύο ελικόπτερα και ένα πυροσβεστικό όχημα.
Στη δεύτερη αναζωπύρωση που σημειώθηκε η φωτιά κατευθύνεται προς τα πρώην βασιλικά κτήματα.
Γύρω από το κομμάτι της πρώτης αναζωπύρωσης υπάρχουν καμένες εκτάσεις οπότε η φωτιά δεν μπορεί να επεκταθεί, ανέφεραν πάντως πηγές της πυροσβεστικής στον ΣΚΑΪ.
Οι δρόμοι στην ευρύτερη περιοχή θα αποκλειστούν για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των πυροσβεστικών οχημάτων.
Τα στελέχη του πυροσβεστικού σώματος αναφέρουν ότι ακούστηκαν εκρήξεις, ενώ η φωτιά προήλθε πιθανότατα από μικρό θύλακα φωτιάς.
«Η φωτιά δεν έχει κλείσει» επισημαίνουν.
Για μεγάλο μέτωπο μίλησε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Νίκος Βασιλείου, μέλος του Δ.Σ φορέα διαχείρισης προστασίας Πάρνηθας, προσθέτοντας ότι οι άνεμοι φύσουν προς την Πάρνηθα.
Πληροφορίες και για πυρκαγιά στις Αφίδνες ελέγχονται.























































