ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η 62χρονη Κάθι Χότσουλ, θα γίνει σύντομα η πρώτη γυναίκα κυβερνήτης στην ιστορία της Νέας Υόρκης, αντικαθιστώντας τον κυβερνήτη Άντριου Κουόμο, ο οποίος παραιτήθηκε μετά από τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.
Η Κάθι Χότσουλ, η οποία προσχώρησε στην ομάδα του κυβερνήτη Άντριου Κουόμο το 2014, θα τον αντικαταστήσει σε δύο εβδομάδες.
Σε ένα tweet μετά την ανακοίνωση του Άντριου Κουόμο, η Χότσουλ δήλωσε ότι συμφωνεί με την απόφαση του κυβερνήτη να παραιτηθεί.
Συμφωνώ με την απόφαση του κυβερνήτη Κουόμο να παραιτηθεί.
Είναι το σωστό και για το συμφέρον των Νεοϋορκέζων.
Ως κάποια που έχει υπηρετήσει σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης και είναι ως η επόμενη στη σειρά διαδοχής, είμαι διατεθειμένη να ηγηθώ ως η 57ος κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης, έγραψε η 62χρονη.























































