ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φωτιές: Ποιοι εγκαυματίες μπορούν να διοριστούν στο Δημόσιο

Φωτιές: Ποιοι εγκαυματίες μπορούν να διοριστούν στο Δημόσιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δικαίωμα διορισμού στο Δημόσιο, ή τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, αποκτούν εγκαυματίες πυρόπληκτοι των τελευταίων πυρκαγιών με βάση την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα έκτακτα μέτρα αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος και στήριξης των πυρόπληκτων των τελευταίων ημερών.

Συγκεκριμένα σε άρθρο της ΠΝΠ σημειώνεται ότι αποκτούν δικαίωμα διορισμού οι πυρόπληκτοι οι οποίοι κατά τις πυρκαγιές του Ιουλίου/Αυγούστου 2021 υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα και νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ ή ΜΑΦ ή για τα οποία προκύπτει ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 67%.

Σε περίπτωση που, για λόγους υγείας, δεν είναι δυνατός ο διορισμός τους, το δικαίωμα διορισμού μεταβιβάζεται στον/στη σύζυγο, ή στο πρόσωπο με το οποίο έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, ή και σε ένα τέκνο τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες

Φτωχικό το «καλάθι» Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Ψίχουλα για σήμερα, ανέξοδα «θα» σε βάθος… τετραετίας

Συνελήφθη Πακιστανός εμπρηστής – Άναβε φωτιές με αναπτήρα στο Αιγάλεω

Διπλό πύρινο μέτωπο στη Βοιωτία – Στάλθηκε 112 για εκκένωση

Μεγάλη πυρκαγιά στη Σαλαμίνα – Έφτασε στη βόρεια περιοχή του Ναυστάθμου (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr