ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφγανιστάν, Κυριάκος Μητσοτάκης, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίκειται επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν με αντικείμενο το Αφγανιστάν και το προσφυγικό «ίσως και εντός της ημέρας» ανέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης.
Οι ραγδαίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν επηρεάζουν τόσο την Τουρκία όσο και την Ελλάδα και την ΕΕ όσον αφορά το προσφυγικό, και έχουν γίνει ήδη συνεννοήσεις μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας για την αποφυγή νέου προσφυγικού κύματος, υποστηρίζει ο ΣΚΑΪ.
Ο ΣΚΑΪ επισημαίνει ότι η επικείμενη επικοινωνία οφείλεται στον δίαυλο των διπλωματικών συμβούλων του κ. Μητσοτάκη και του κ. Ερντογάν, Ελένης Σουρανή – Ιμπραήμ Καλίν.
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, «ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σήμερα το απόγευμα στις 19.30, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Recep Tayyip Erdoğan προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν».
























































