ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Βανς: Ο πόλεμος θα συνεχιστεί «λίγο ακόμα» για να διασφαλιστεί ο «ευνουχισμός» του Ιράν σε βάθος χρόνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μορφή… χιονοστιβάδας έχουν λάβει το τελευταίο διάστημα οι μετακινήσεις αστυνομικών από μάχιμες υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, σε υπηρεσίες φύλαξης «στόχων» αλλά και στα επίσημα.
Είναι χαρακτηριστικό πως στην συγκεκριμένη υπηρεσία, μέχρι πρότινος υπηρετούσαν 35-40 αστυνομικοί, αλλά το τελευταίο διάστημα ο αριθμός έχει εκτιναχθεί στους 70.
Κύριο μέλημα των συγκεκριμένων αστυνομικών, είναι η φύλαξη του Τουρκικού προξενείου, μιας Αμερικανίδας και ενός Ισραηλινού αξιωματούχου.
Την ίδια στιγμή, δεκάδες είναι οι μετακινήσεις από το αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και τα αστυνομικά τμήματα, στελεχών που πραγματοποιούν στατική φύλαξη σε σπίτια βουλευτών και ποδοσφαιρικών παραγόντων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά κενά στις υπηρεσίες, αλλά και στις περιπολίες και στην εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στου πολίτες.
Τέλος αξίζει να τονιστεί πως, άγνωστο γιατί, έχουν μετακινηθεί 98 αστυνομικοί που υπηρετούσαν μέχρι πρότινος στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ σε άλλες υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να έχει αδειάσει το 1/3 της μάχιμης αυτής υπηρεσίας.























































