ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πλάκα: Τρεις άνδρες στο στόχαστρο για τη φονική έκρηξη - Η κλοπή χαλκού πίσω από την τραγωδία
Σιν Μπετ (ισραηλινή Ασφάλεια): Εκτός του Κατάρ ακόμα δύο κράτη επιχείρησαν να επηρεάσουν τις εκλογές στο Ισραήλ
Το Ισραήλ αντιμέτωπο με νέα πρόκληση στη Μεσόγειο καθώς η Λιβύη ενέκρινε το ανυπόστατο μνημόνιο με την Τουρκία
Δικηγόροι και δανειολήπτες νόμου Κατσέλη: Προκλητικά ευνοϊκή για τις τράπεζες και τους servicers η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης
Σαουδάραβες προς Τραμπ: Δώστε μια ευκαιρία στη διπλωματία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ θέλουν να διώξουν τον Φώτη Κουβέλη από την ηγεσία του κόμματος.
Σε σύσκεψη που έκαναν το βράδυ της Παρασκευής οκτώ βουλευτές της ΔΗΜΑΡ αποφάσισαν ομόφωνα να ζητήσουν από τον Φώτη Κουβέλη να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ.
Μάλιστα, πρότειναν να είναι υποψήφιος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση, με την προϋπόθεση ότι δεν θα είναι υποψήφιος και ο Φώτης Κουβέλης, με τον οποίο δεν επιθυμεί να έρθει σε σύγκρουση.
Οι βουλευτές ενημέρωσαν αργά το βράδυ της Παρασκευής τον κ. Κουβέλη για την απόφαση τους αυτή, με τον πρόεδρο του κόμματος , το Σάββατο το πρωί να τους διαμηνύει ότι θα είναι τελικά υποψήφιος.
Τις τελευταίες ώρες, πάντως, επανέρχονται τα σενάρια για υποψηφιότητα και άλλου στελέχους του κόμματος, μη κοινοβουλευτικού, κόντρα αυτή την φορά στην υποψηφιότητα Κουβέλη.
























































