Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ρωσία αναπτύσσει τους νέους πυραύλους S-500 και η Τουρκία θέλει κι αυτή

Η Ρωσία αναπτύσσει τους νέους πυραύλους S-500 και η Τουρκία θέλει κι αυτή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ρωσία ολοκλήρωσε τις δοκιμές του νέου αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματός S-500 και έχει αρχίσει να το προμηθεύει στις ένοπλες δυνάμεις, δήλωσε την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιούρι Μπορίσοφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Οι S-500, ένα όπλο για το οποίο η Μόσχα ελπίζει ότι θα ενισχύσει την άμυνά της και θα γίνει μπεστ-σέλερ στις εξαγωγές, έχει περιγραφεί ως ένα διαστημικό αμυντικό σύστημα και μπορεί να αναχαιτίζει διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους, υπερηχητικούς πυραύλους κρουζ και αεροσκάφη.

Η Ρωσία άρχισε πέρυσι τις δοκιμές του συστήματος και οι ένοπλες δυνάμεις της έχουν κάνει γνωστό πως τα πρώτα από τα συστήματα αυτά θα αναπτυχθούν γύρω από την πόλη της Μόσχας.

Σύμφωνα με το Ρόιτερς, ο Tούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είχε δηλώσει το 2019 πως η Άγκυρα θα παράγει επίσης από κοινού με τη Μόσχα το πυραυλικό σύστημα S-500.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»

Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ πρότειναν συνομιλίες με τη συμμετοχή της Ρωσίας και της Ουκρανίας

Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ

Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr