Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γλυκά Νερά: Ποιος ενοικίασε το σπίτι του άγριου φονικού

Γλυκά Νερά: Ποιος ενοικίασε το σπίτι του άγριου φονικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα εξέλιξη υπάρχει στο θέμα της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Η οικογένεια του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου άδειασε το σπίτι όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη και σε αυτό πλέον κατοικεί άλλος ένοικος.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πριν από ένα μήνα ο 32χρονος έδωσε την εντολή να μεταφερθούν τα πράγματα που ήταν μέσα στο σπίτι του φονικού.

Οι γείτονες είδαν συνεργείο να τα βγάζει και να τα αφήνει στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού.

Στη συνέχεια ήρθε μεταφορική για να τα πάρει.

Επίσης, υπάρχουν μαρτυρίες πως το σπίτι ανακαινίστηκε πλήρως, ακόμα και η σοφίτα όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν.

Παράλληλα, φαίνεται πως ο νέος ένοικος της μεζονέτας είναι ένας άνδρας αραβικής καταγωγής, ενώ οι γείτονες δήλωσαν στο Star πως δεν γνώριζε την ιστορία της στυγερής δολοφονίας πριν νοικιάσει το σπίτι.

Ο νέος ένοικος είναι νεαρός σε ηλικία και εκμυστηρεύτηκε σε γειτόνισσα πως από όταν έμαθε για τη γυναικοκτονία μέσα στη μεζονέτα δυσκολεύεται να κοιμηθεί το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου

Νέα Πέραμος: Έξι μέρες κρατούσαν ζωντανό τον 27χρονο πριν τον σκοτώσουν

Νέα Πέραμος: Απήγαγαν και σκότωσαν 27χρονο άνδρα – Βρέθηκε σε ρέμα

Θεσσαλονίκη: Την δολοφονία 46χρονης ομολόγησε 52χρονος, ερευνάται η εμπλοκή του και στον θάνατο 41χρονης

Φυλακές Κορυδαλλού: Άγρια δολοφονία βαρυποινίτη με αυτοσχέδιο μαχαίρι από συγκρατούμενο του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr