ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη θέση αρχής της Ρωσικής Ομοσπονδίας ότι η Μόσχα «παραμένει προσηλωμένη στην εξεύρεση μιας λύσης του Κυπριακού που να συνάδει απόλυτα με τα ψηφίσματα των ΗΕ και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας» επανέλαβε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο υπουργός Εσωτερικών της Ρωσίας, Σεργέι Λαβρόφ, σε συνάντησή τους στην έδρα των ΗΕ, στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «ήταν μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον κ. Λαβρόφ, κατά τη διάρκεια της οποίας είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω για τις τελευταίες εξελίξεις και να του εκφράσω θερμές ευχαριστίες για τη στάση που βεβαίως η Ρωσία έχει τηρήσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας μετά τα πρόσφατα γεγονότα της παραβίασης του στάτους κβο της Αμμοχώστου από την Τουρκία».
Πρόσθεσε ότι είχε επίσης την ευκαιρία να μεταφέρει «τις θέσεις και την εμμονή μας στη συνέχιση του διαλόγου για εξεύρεση μιας λύσης του κυπριακού προβλήματος, στη βάση πάντα των ψηφισμάτων των ΗΕ».
Ο κ. Λαβρόφ επανέλαβε τη δική τους θέση αρχής, «ότι η Ρωσία παραμένει προσηλωμένη στην εξεύρεση μιας λύσης που να συνάδει απόλυτα με τα ψηφίσματα των ΗΕ και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας», καταλήγει η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.























































