ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Euroleague: Στον τελικό του Super Cup ο Ολυμπιακός 92-90 τη Φενέρμπαχτσε
Ίζακ Μπόνγκα στην Allwyn Hellas: «Θέλω ο αντίπαλός μου να περάσει τη χειρότερη δυνατή μέρα» – Η άμυνα, ο Ομπράντοβιτς
Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ - Ο Τραμπ πανηγυρίζει
Η Ρόζα Βρεττού στην ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα: «O καθαρότερος λόγος και απευθείας σύγκρουση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη»
Ο Απόστολος Χρήστου στο Allwyn Game Time ρίχνει στην πισίνα τους Μπολτ, Τεντόγλου και Πετρούνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές μετά την απόδραση ενός σκληρού κακοποιού μέσα από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, το μεσημέρι της Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν κρατούμενο από τις φυλακές Αυλώνα ο οποίος είχε μεταφερθεί για προγραμματισμένο ραντεβού σε γιατρό, συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Ο κακοποιός βρήκε ευκαιρία και έτρεξε βγαίνοντας από την κεντρική είσοδο του νοσοκομείου, με τους αστυνομικούς να επιδίδονται σε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να τον εντοπίσουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την μεταγωγή του υπήρχε η επισήμανση ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και ύποπτος απόδρασης.























































