ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μετάλλαξη Δέλτα, Σατζίντ Τζαβίντ,


















































Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης
Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
Σάκης Αρναούτογλου προς Ούρσουλα: «Η Μακεδονία δεν χωρά σε ασαφείς διατυπώσεις»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μια δραματική πρόβλεψη προχώρησε ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας, Σατζίντ Tζαβίντ, ενόψει επέλασης του χειμώνα.
Με τα κρούσματα και τους θανάτους στη Βρετανία να κινούνται, τις τελευταίες ημέρες, σε υψηλό εξαμήνου και τη νέα μετάλλαξη Δέλτα Plus να έχει κάνει την εμφάνισή της στη Γηραιά Αλβιόνα, ο Τζαβίντ έκανε λόγο για μια απειλή που θέλει τις ημερήσιες μολύνσεις, κατά τους χειμερινούς μήνες, να εκτοξεύονται στις 100.000.
Τόνισε ακόμη ότι περίπου τέσσερα εκατομμύρια Βρετανοί έχουν λάβει την ενισχυτική δόση.
Όσον αφορά στη νέα μετάλλαξη Δέλτα, είπε ότι εξαπλώνεται, τόνισε όμως ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να πιστοποιούν ότι θέτει νέα απειλή.
Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας συνέστησε στους πολίτες, για την αποφυγή νόσησης από την Covid-19, να συναντώνται όσο το δυνατόν περισσότερο σε εξωτερικούς χώρους, να ανοίγουν τα παράθυρα όταν βρίσκονται με άλλους σε εσωτερικούς χώρους και να φορούν μάσκα σε πολυπληθείς εκδηλώσεις.























































