Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κορωνοϊός: Πέθανε 51χρονος αστυνομικός – Δεν είχε εμβολιαστεί

Κορωνοϊός: Πέθανε 51χρονος αστυνομικός – Δεν είχε εμβολιαστεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας αστυνομικός 51 ετών από την Ημαθία έφυγε από τη ζωή εξαιτίας του κορωνοϊού.

Παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ο αστυνομικός δεν είχε εμβολιαστεί και αρχικά δεν ήθελε καν να διασωληνωθεί, σύμφωνε με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open.

«Δεν είχε εμβολιαστεί και ακόμη πιο λυπηρό είναι ότι μέχρι τέλους δεν επιθυμούσε περαιτέρω ιατρική περίθαλψη», δήλωσε στο κανάλι ο Απόστολος Μούρτης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας.

Όταν πείστηκε είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος και χθες κατέληξε, ενώ το πρωί συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι τον οδήγησαν με θλίψη στην τελευταία του κατοικία.

«Δέχτηκε τη διασωλήνωση ο άνθρωπος, αλλά μέχρι ένα ακραίο σημείο που τα πράγματα ήταν οριακά για αυτόν» σημείωσε ακόμη ο κ. Μούρτης.

Είχε προηγηθεί ο θάνατος από κορωνοϊού του 45χρονου υποδιευθυντή του Μουσικού Σχολείου Σερρών, ο οποίος δεν ήταν εμβολιασμένος και με γραπτή του δήλωση είχε ζητήσει να μη διασωληνωθεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eπέτειος δολοφονίας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Οι πορείες και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σέρρες: Κλούβα των ΜΑΤ παραλίγο να εμβολίσει αγρότες στον κόμβο Πετριτσίου (βίντεο)

Κινητοποιήσεις αγροτών: Κλειστή η Αθηνών-Θεσσαλονίκης στη Νίκαια – Τραυματισμοί και συλλήψεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr