ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας αστυνομικός 51 ετών από την Ημαθία έφυγε από τη ζωή εξαιτίας του κορωνοϊού.
Παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ο αστυνομικός δεν είχε εμβολιαστεί και αρχικά δεν ήθελε καν να διασωληνωθεί, σύμφωνε με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open.
«Δεν είχε εμβολιαστεί και ακόμη πιο λυπηρό είναι ότι μέχρι τέλους δεν επιθυμούσε περαιτέρω ιατρική περίθαλψη», δήλωσε στο κανάλι ο Απόστολος Μούρτης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας.
Όταν πείστηκε είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος και χθες κατέληξε, ενώ το πρωί συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι τον οδήγησαν με θλίψη στην τελευταία του κατοικία.
«Δέχτηκε τη διασωλήνωση ο άνθρωπος, αλλά μέχρι ένα ακραίο σημείο που τα πράγματα ήταν οριακά για αυτόν» σημείωσε ακόμη ο κ. Μούρτης.
Είχε προηγηθεί ο θάνατος από κορωνοϊού του 45χρονου υποδιευθυντή του Μουσικού Σχολείου Σερρών, ο οποίος δεν ήταν εμβολιασμένος και με γραπτή του δήλωση είχε ζητήσει να μη διασωληνωθεί.























































